free website maker

Prinsenkandidaten 2020

Beste Zottendaelers,

Vorige jaar maakte ik voor het eerst deel uit van het selecte gezelschap prinskandidaten. Een mooie ervaring en veel van opgestoken. Zoveel zelfs, dat ik er nu meer dan ooit klaar voor ben om Prins van Zottendael te worden!
Inmiddels ben ik al weer 36 jaar oud en het wordt dan dus ook de hoogste tijd om een jaar met de scepter te zwaaien. Alle voorbereidingen in mij residentie zijn dan ook al in volle gang. Druk met de proclamatie, de onderscheidingen en selecteren van de beste alcoholische versnaperingen.
Dit alles kan ik natuurlijk niet alleen en dus heb ik een perfect team om mij heen verzameld. Ik heb een hondstrouwe adjudant gestrikt en 2 beeldschone page staan mij bij tijdens mijn zware, doch dankbare taken tijdens de caraval.
En wat een fantastisch thema dit jaar! Viva Las Vegas, bij wie past dit nu beter dan bij mij?! De glitter en glamour, feesten tot in de kleine uurtjes en niet te bang om een gokje je wagen. Dat ben ik en dat ga ik jullie laten zien tijdens een fantastisch carnavals jaar! En dit begint natuurlijk met de pronkzitting waar ik wordt onthuld als Prins Dirk d’n urst! Ik hoop jullie dus ook allemaal te zien bij de pronkzitting! Alaaf, alaaf, alaaf! 

Dirk Boekhorst
filmpje van Dirk Boekhorst

Hallo Zottendalers,
Mijn naam is Elco van Wijk en ik ben getrouwd met Mayke Smits. Inmiddels wonen wij alweer bijna 7 jaar in de Culina, de Keizershoeve buurt, met onze drie knappe dochters; Liza, Saar en Eva.
Buiten mijn hobby (sport), om samen met mijn vrouw de kinderen op te voeden, besteed ik ook veel tijd aan de Formule 1 en wanneer mogelijk volg ik altijd de race.
Verder ben ik af en toe op de wielrenfiets te vinden en ben ik een fanatiek BBQ ’er (fast en slow).
Maar het allermeest houd ik toch van bierproeven. Deze actieve hobby voer ik zowel thuis uit als op locatie.
Een buurt BBQ, de Ewijkse kermis, of welk feestje dan ook… Zelden sla ik er eentje over. Kortom, ik ben een echte levensgenieter en ook nog eens super trots om in Zottendael te mogen wonen.
Ik zeg, alle ingrediënten om dit carnavalsjaar de prins van Zottendael te worden, Viva Las Vegas!

Elco van Wijk
filmpje van Elco van Wijk

Narren, Narrinnen, Dijkvelders en Dijkvelderinnen.
Mij is gevraagd om mezelf even voor te stellen maar ik kan me bijna niet voorstellen dat er carnavalisten in Ewijk zijn die niet weten wie ik ben. Maar voor diegene die een opfrissing nodig hebben dan toch even een korte introductie. Ik ben Gilbert van den Brant, beter bekend als Scoop, 45 jaren jong, getrouwd met Miranda en trotse vader van 3 prachtige dochters. Ik resideer in mijn (P)residentie aan de Vordingstraat. Ik heb de eer President te mogen zijn (democratisch gekozen door de Raad van 11) van de Dijkvelders. Dit jaar gaan we geheel in het thema een gokje wagen en zal ik Prins der Dijkvelders zijn. Men kan niet altijd Zes gooien maar op mij wedden is een “Safe Bet” met uitstekende winkansen. Dus wanneer de Mega Jackpot op mij gevallen is als het winnende lot dan zie ik u allemaal graag tijdens mijn onthulling op de Pronkzitting en tijdens de vele activiteiten tijdens of rondom de Carnaval. Alaaf en Viva Las Vegas. 

Gilbert van den Brant
filmpje van Gilbert van den Brant

Mijn naam is nu nog Hugo van Beurden en binnenkort dus misschien prins Hugo den 1ste prins van Zottendael . Sinds 2010 woon ik in het mooiste dorp van Gelderland, nee zelfs van Nederland. Ik ben van beroep medisch microbioloog en eigenaar van 2 bedrijven: Bio2Dental en Aqua2Dental. Daarnaast geef ik veel presentaties in binnen- en buitenland. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrouw en kinderen door en daarnaast sta ik geregeld op de tennisbaan of spreek ik af met vrienden. Ook ben ik voorzitter van sinterklaascomité Ewijk waar de nodige tijd in gaat zitten.
Mijn wieg staat in Brabant en carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Tijdens mijn studietijd heb ik nog een aantal jaar vastelaovend in Maastricht gevierd en toen heb ik besloten om altijd in het mooie zuiden te blijven wonen. Vorig jaar was mijn zoon Thomas jeugdadjudant in Zottendael en hij vond het fantastisch. Redenen genoeg dus waarom ik een goede prins carnaval zou zijn!
Alaaf 

Hugo van Beurden
filmpje van Hugo van Beurden

Beste Zottendalers,

Hierbij een klein verhaaltje over mij . Ik Kees Verwaaijen sta nu voor de 4e keer op de lijst om de nieuwe prins van Zottendael te worden . Samen met mijn vriendin Carola en mijn 2 bij de dansgarde dansende dochters wonen wij in het prachtige Ewijk.
Mijn hobby's zijn het volgen van de F1 en autocrossen en wat ik graag doe is met mijn gezin en onze caravan op vakantie te gaan . En natuurlijk carnaval vieren !!! Samen met mijn maat Robert Loermans lopen we al een aantal jaren mee met de optocht . Vroeger ben ik al jeugd prins geweest in bergharen , en wordt het nu tijd om in Ewijk met de scepter te zwaaien !! Met het thema ' Las Vegas ' wordt mijn Yell
MET PRINS KEES DE URSTE KOMDE ER WEL !! 

Kees Verwaaijen
filmpje van Kees Verwaaijen

Hallo Zottendealers en niet-Zottendealers,

In de tussentijd ben ik nog steeds Koen van Geert van Geert van Toon de dokter. 24 lentes jong en geboren en getogen in Ewijk.
Ben werkzaam in Bergharen bij Intech installtieburo. Het mooiste aan het werken in bergharen is het terug rijden naar het mooie en altijd zonnige Ewijk!
Naast altijd druk te zijn met werken, heb ik af en toe nog wel eens tijd om een mooie carnavalswagen te bouwen of lekker pilskes te drinken met d’n Broave Hendrik! Wat is er mooier dan het record te verbreken van de Stamgastuh en Prins te worden!
Waarom ik prins Koen d’n twidde moet worden?
Carnaval is mijn feest! Prins zijn heb ik al een beetje mogen ervaren als jeugdprins en nu wordt het tijd voor het echte werk. En, aangezien ik nog bij ons pap en mam woon. Staan de gebakken eieren al klaar als we de tent uitrollen!

Alaaf, alaaf, alaaf! 

Koen Willems
filmpje van Koen Willems

Hoi ik ben Marco Thomassen zoon van ex prins Piet Thomassen.
Ik ben 38 jaar getrouwd met Janine Thomassen heb 2 kinderen Anne en Roel.
In het dagelijks leven ben ik monteur bij jmt auto's en camper in horssen.
Ik ben vrijwilliger bij scouting ewijk daar ben ik op donderdag leiding van de scouts jr en vrijdag leiding bij de bevers.
En ik wordt de nieuwe prins van ewijk omdat het al weer te lang geleden is dat een Thomassen prins is geworden

Groetjes Marco  

Marco Thomassen
filmpje van Marco Tomassen

Hallo allemaal mijn naam is Pieter Jansen ik woon in de Vordingstraat te Ewijk,ik ben getrouwd met Angela we hebben twee kinderen Pleun en Duuk.
De oud Ewijkenaren kennen mij als Pieter van Piet van Zus van Stien.
Ik ben werkzaam bij de Berko in wijchen en vier mijn hele leven al carnaval, vroeger wagens bouwen met de polderschuppers daarna met onze vriendengroep het Achterend en nu lid van de Veldhazen.
Ik sta nu voor het derde jaar op de Prinsenlijst en heb er zijn in, na alle ins en outs nu te kennen ben ik er klaar voor om prins Pieter de eerste te worden,allaaf,allaaf.
Dus ik zie jullie allemaal bij de pronkzitting en we maken er een geweldig feest van met het thema Las Vegas.
Ik zeg viva las vegas.
Groetjes Prins Pieter. 

Pieter Jansen
Fimpje van Pieter Jansen

Beste Zottendaelers en andere carnavalsvierders
Mijn naam is Robert Loermans
Zoon van John Loermans en Hilly stevens v heumen
In Ewijk geboren en getogen .
Ben timmerman van beroep,en heb als hobby autocross en boxen .
Ik denk dat ik een goede prins zou zijn ,omdat het carnavals gebeuren en alles eromheen me in het bloed zit en zeker van feesten hou.
En dit jaar met als thema ;Las Vegas , moet dat zeker gaan lukken.
Ik wens iedereen al vast veel succes met de aanloop naar de carnaval .
3x alaaf en tot snel. 

Robert Loermans
filmpje van Robert Loermans

Beste zottendaelers!

Jaaa, daar ben ik weer... ik heb er alles aan gedaan maar ik ben er nog. Vorig jaar was ik al dicht bij en dat bracht mij in alle staten. Ik snap dat dit voor de prins commissie een vorm van Roellette is maar ik heb dit jaar de beste kaarten. Laten we beginnen met een full house na de onthulling.
Toch blijft het voor iedereen een gok of ik het ga worden, maar ik heb er zeker een neusje voor. Ik sta graag in de spotlight en ik steek het niet onder stoelen of banken, dit jaar gaan wij als team all-in!

3 maal alaaf  

Roel Wouters
filmpje van Roel Wouters

Hallo Zottendaelers,
Ik mag mij voor het 3e jaar voorstellen aan jullie.
Mijn naam is Twan van Beuningen, 26 jaar oud.
Woonachtig op d’n Harp samen met mijn Vriendin Femke en hondje Henkie.
Werken doe ik nog steeds bij de Bruin Techniek in Beuningen.
En natuurlijk draai ik nog regelmatig wat plaatjes op verschillende feestjes!

Dit jaar is het thema Viva Las Vegas, een thema vol show, gokken en Rock&Roll.
De ingrediënten voor een fantastisch jaar met ontzettend veel lol.
Op de oneven weken houden wij met wat vrienden een kaart avond.
Hier oefen ik vast op mijn pokerface, die ik de aankomende weken nodig zal hebben.

Tijdens de pronkzitting ben ik al jaren met een goed team verantwoordelijk voor het licht en geluid, belangrijke ingrediënten voor het thema van dit jaar.
Hier gaan wij alles uit de kast halen om er een vette show van te maken.
Mijn eigen onthulling moet er natuurlijk gaaf uit zien!

De aankomende weken ga ik nog flink oefenen om alles picobello in orde te krijgen.
Alle ideeën zijn uitgewerkt en de schoenen zijn al gepoetst.
Zottendaelers en zottendaelerinnen, ik heb er zin in!

3x alaaf prins Twan d’n Twidde van Zottendael. 

Twan van Beuningen
filmpje van Twan van Beuningen