Lid of donateur worden?
Algemene informatie
 
Wilt u lid of donateur worden van de Dijkvelders, neemt dan via
aanmeldingen@dijkvelders.nl contact op of vul onderstaand formulier in.
Voor degene die elke activiteit aanwezig is, zitten hier voordelen aan!
Zie reglement voor details over elk soort lidmaatschap.
 
Inschrijfformulier
 
Wij houden een verwerkingstijd aan van 14 dagen na inlevering van de pasfoto. Gratis entree e.d. gaat pas in na ontvangst van het pasje. (dus hou daar rekening mee met de carnavalsdata en betaal uiterlijk 31 december voor het komende seizoen!)
Tot die tijd moet men gewoon entree betalen. 
 
 
Soort lidmaatschap:
 
Let op: van aspirant- en volwaardige leden wordt verwacht dat zij zich opgeven voor een werkgroep/commissie die hieronder genoemd wordt.
Voornaam:
Achternaam:
 
 
Geboortedatum:
 
 
 
Straat en huisnummer:
 
Postcode:    
Plaats:
 
 
Telefoon:
Email:
 
 
Ik wil graag zitting nemen in Werkgroep/Commissie:
(hou de CTRL knop in en klik voor meerdere keuzes)
 
 
Extra tekst kun je hier kwijt:
 
Neem onderstaande code over (antispam)
 
 
Herstel       Zenden!
 
Zottendael is uniek! De leden, aspirant-leden en ook donateurs van onze vereniging zetten zich vrijwel het hele jaar in om er vier geweldige dagen van te maken. Zij zorgen voor ons eigen carnavalsfeest.
De leden van CV “de Dijkvelders” organiseren tal van evenementen voor, tijdens en na carnaval, zoals Ewijk gaat Los, Zottenaovond, Pronkzittingen, Prinsenreceptie, Carnaval en de optocht.
Maar ook zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat de Heer van Doddendael de Zot komt brengen voor het carnavalsfeest op de Klef en iedereen op de hoogte wordt gehouden van alle festiviteiten, onder meer met een website en Carnavalskrant. De activiteiten groeien echter en we zijn altijd op zoek naar mensen met hart voor de carnaval, die mee zouden willen helpen om er een uniek feest van te maken.
Dus vind je het leuk om mee te helpen om de carnavalsactiviteiten te organiseren of om bij een van de commissies of werkgroepen (zie organigram) te komen, dan ben je van harte welkom! Als voorbeeld kun je lid worden van de Raad van Elf, de eliteclub van de vereniging!
Zij zijn erbij op carnavalsdagen en begeleiden de Prins en zijn gevolg waar mogelijk. Uiteraard gaan ze mee het podium op tijdens carnavalsdagen, maar gaan ook andere leuke dingen doen zoals op de wagen staan tijdens de optocht, koffiedrinken bij de Prins ter kennismaking, op bezoek bij andere verenigingen, e.d. Kortom een leuke uitdaging en iedereen is welkom!
 
Meerdere soorten lidmaatschappen
Vanaf seizoen 2010-2011 zijn er meerdere lidmaatschapsvormen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een volwaardig lidmaatschap, aspirant-lidmaatschap of donateurschap. Zie voor meer informatie het Huishoudelijk Reglement en Organigram onder de knop Home-Organisatie-HHR of stuur een mail naar aanmeldingen@dijkvelders.nl
Wij stellen uw steun en lidmaatschap zeer op prijs!