Mister Ewijk
 
 
Piet Thomassen, MISTER EWIJK.
 
      
 
 
          
 
Mister Ewijk is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan de legendarische Toon Roelofs, de eerste Mister Ewijk.
 
Het bestuur van CV de Dijkvelders heeft Piet Thomassen benoemd tot Mister Ewijk!
Deze titel vanwege vele vrijwillige activiteiten zoals:
 
CV de Dijkvelders:
Actief lid van de Dijkvelders sinds 1987, Prins Carnaval in 1992, lid van de commissie Wagens, verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van de Prinsenwagens, plaatsen van de steken op de huizen van de prinsen samen met John Loermans en samen met Toon Klaassen 11 jaar  optredens tijdens de Pronkzittingen. Daarnaast nog veel meer om op te noemen!
 
Ulto
40 jaar actief lid van ULTO bij de tamboers en nog steeds hulp bij de avondvierdaagse.
 
Zwembad de tuimelaar
Medewerking verleend aan het opknappen van zwembad de Tuimelaar, verzorgen van de groenvoorziening en toezichthouder. Door het bestuur van de Tuimelaar is Piet aangedragen om als vrijwilliger in het zonnetje gezet te worden door het Rabobank Co÷peratiefonds en medeorganisator van de NL-doedag bij de Tuimelaar. Mede dankzij Piet kunnen de kinderen lekker zwemmen in Ewijk, in een echt buitenbad.
 
Scouting
Magazijnmeester bij de scouting Ewijk en lid van de kookstaf geweest. Piet verricht nog vele hand en span diensten daar, met veel plezier.
 
Kerk
Binnen de Ewijkse parochie is Piet actief met de jaarlijkse kerkbalans, daarnaast is Piet  lid van de kerkhofgroep die het onderhoud van het kerkhof verzorgt. Piet is acoliet bij uitvaarten en heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het oorlogsmonument op het kerkplein.
 
Dit is een kleine opsomming van de vele activiteiten die Piet in de Ewijkse gemeenschap uitvoert is daarmee een voorbeeld en een inspiratie voor velen.
 
Vol trots heeft de President van de Dijkvelders tijdens de pronkzitting op 21 januari 2017 Piet de titel van Mister Ewijk overhandigd.
 
Al deze activiteiten kan een man natuurlijk niet alleen. Gelukkig heeft Piet Wilma aan zijn zijde die zelf ook enorm veel doet en heeft gedaan voor het Ewijkse verenigingsleven!
De president heeft ook Wilma voor haar steun en inzet bedankt namens het bestuur van CV de Dijkvelders.
 
 
 
______________________________________
HISTORIE Mr / Mrs Ewijk
 
Nellie Janssen
Toon Roelofs
Koen Roelofs
Joop Huttner
Piet Thomassen
Paul Kamoen
Mien en Stef de Klein
Nico Adriaans
Toon Reuvers
Wiel van Gemert
Bets van Hulst