free amp template
Mobirise

Opgeven voor het danstoernooi 2019 is niet meer mogelijk!
Dreamdance

Wij zijn Dreamdance Ewijk, de Dansgarde en Showdansgroep van CV de Dijkvelders

Bij Dreamdance in Ewijk trainen we 1 keer per week voor onze gardedansen en showdansen. We treden altijd met erg veel plezier op en proberen elk jaar weer om een strakke gardedans en een spectaculaire showdans te laten zien.

Niet alleen tijdens de pronkzitting en andere activiteiten van de carnavalsvereniging laten wij onze danskunsten zien, maar ook tijdens verschillende danstoernooien. Het hoogtepunt daarbij is natuurlijk ons eigen Danstoernooi op zondag 17 Maart 2019 in het MFA, waar onze groepen zullen proberen om de eerste prijs in de wacht te slepen!
Dreamdance bestaat dit jaar uit 3 enthousiaste dansgroepen.

Vol enthousiasme trainen de mini dreamers en young dreamers elke dinsdagavond van 18.45 tot 19.30 uur voor hun gardedans en showdans. Op dezelfde tijd trainen in de andere zaal de Great Dreamers ook voor hun garde- en showdans. Ook deze meiden zijn altijd vol energie en doen erg hun best.

Daarnaast hebben we een leuke groep great dreamers, zij trainen hard en hebben prachtige dansen om aan jullie te laten zien. Deze meiden zitten zelf vol leuke idee├źn. Deze komen dan ook terug in de dansen. Ze trainen ook op dinsdagavond, maar dan van 19.30 tot 20.30 uur.
De 3 groepen worden getraind door Anke, Nicol en Isabelle.

Houd je van dansen en vind je het leuk om te stralen op het podium, dan zijn we op zoek naar jou! Kom gezellig een keer kijken tijdens een van onze optredens of trainingen, of neem contact op met ons via de email: dreamdance@dijkvelders.nl.

Mobirise

Mini Dreamers

Mobirise

Young Dreamers

Mobirise

Great Dreamers